Brăilean de19 ani, reținut pentru proxenetism,la Buzău

Un brăilean în vârstă de 19 ani a fost reținut, miercuri, de polițiștii buzoieni pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie de 41 de ani și fiicele sale, de 17 și 20 de ani. Trei percheziții au fost efectuat în Brăila de poliţiştii buzoieni de investigaţii.

Proxenetul de 19 ani, din judeţul Brăila, le-a trimis pe cele trei femei să se prostitueze în perioada octombrie 2019 – august 2020, obținând foloase materiale de pe urma acestora.

Este vorba despre o brăileacă și fiicele sale, cea de 17 ani fiind iubita tânărului. Cele trei practicaou prostituția pe centura Buzăului, iar cât timp se aflau aici, locuiau la un hotel din comuna Vernești.

În urma percheziţiilor efectuate miercuri, polițiștii au ridicat sume de bani, înscrisuri și telefoane mobile. De asemenea, la sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, pentru audieri.

Brăileanul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru punerea în mişcare a acţiunii penale.