Bolidul de lux al unui bucureștean, distrus într-un stâlp, la ieșire din localtatea Florica

Șoferul unui bolid de lux a provocat un grav accident rutier pe DJ 203C, în afara localității Florica, după ce a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. Accidentul putea avea urmări mult mai grave dacă de pe contrasens ar fi venit o altă mașină.

Din primele date de la fața locului, autoturismul condus de un șofer de 52 de ani, din București, pe direcția Brădeanu către Florica, în afara localității Florica, ar fi ieșit în afara părții carosabile, lovind o construcție marginală, metalică.

Nimeni nu știe cum a reușit șoferul să piardă controlul direcției de mers, întrucăt accidentul s-a produs în plină zi iar condițiile meteo erau foarte bune. Martorii cred însă că de vină pentru producerea acestui accident ar fi viteza excesivă, cumulată cu neatenția șoferului.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.