Beat și fără permis de conducere, un tânăr din Berca a căzut de pe un pod cu mașina furată

Un tânăr de 18 ani din comuna buzoiană Berca a furat în timpul nopții mașina unui localnic și a plecat la plimbare cu ea. A căzut de pe un pod iar în urma impactului mașina a luat foc și a fost distrusă în totalitate. Acesta urcase băut la volan și nu are permis de conducere.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 10, pe directia Buzău către Brașov, un tânăr de 18 ani, din Berca, a pierdut controlul volanului iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul a avut loc în comuna Cislău.

Din impact, autoturismul a luat foc și a fost distrus în totalitate. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea tânărului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Din verificările în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul nu figura în evidenta posesorilor de permis de conducere. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Se pare că autoturismul ar fi al unui alt localnic din Berca, fiind sustrasă pe timpul nopții.