Bătaie între doi medici la Spitalul Județean din Buzău. Protagoniștii scandalului vor ajunge în fața Comisiei de Disciplină

Doi medici din cadrul secției de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalul Județean de Urgență Buzău sunt anchetați de o comisie internă după ce s-au luat la bătaie.  Unul dintre protagoniști, doctorul Alexandru Mahovici îl acuză pe colegul său Mihai Tache că l-a lovit cu pumnii și palmele martori fiind câțiva pacienți și cadre medicale.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a autosesizat, după producerea scandalului din interiorul secției de Chirurgie Plastică.

Medicul Alexandru Mahovici a precizat că nu s-a aflat la prima altercație cu doctorul Tache colegul său reproșându-i frecvent că ar fi un medic nepriceput întrucât a terminat facultatea în Republica Moldova. La rândul său Mihai Tache a declarat că nu l-a agresat fizic pe mai tânărul său coleg. Protagoniștii scandalului vor ajunge în fața Comisiei de Disciplină.

„Conducerea s-a autosesizat și a dispus efectuarea cercetării evenimentului iar în funcție de rezultatul acesteia se vor dispune măsuri în consecință. Facem precizarea că Spitalul Județean de Urgență Buzău se disociază de astfel de comportamente și are toleranță zero față de acestea”, transmite conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Mihai Tache este unul din cei mai experimentați medici chirurgi esteticieni din Buzău.

Urmărește-ne pe Google News