Bărbatul care a șocat toată comunitatea din Cozieni, arestat preventiv. Este acuzat că a abuzat mai multe fetițe

#image_title

Un bărbat de 51 de ani din satul Tulburea, comuna Cozieni a șocat o comunitate întreagă după ce s-a aflat că a agresat sexual mai multe fetite. Pedofilul a fost arestat după ce una din vitimele sale, o copilă de doar 9 ani i-a povestit bunicii calvarul pin care a trecut.

Până acum anchetatorii au identificat 6 victime cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani însă nu exclud ca numărul copilelor agresat sa fie mai mare.

La audieri individul și-a recunoscut faptele. O fetita de 9 ani a fost cea care a rupt tăcerea. În serile trecute i-a mărturisit bunicii ca vecinul de pe uliță a violat-o. Si nu doar o data, ci în repetate rânduri începând din vara anului 2021.

#image_title

De teama calvarului care se putea repeta, odată cu întoarcerea din străinătate a agresorului, copila a spus tot.

Polițiștii l-au reținut pe agresor iar anchetatorii au stabilit în urma audierilor ca nu mai puțin de 6 fetite ar fi fost molestate sau agresate sexual.

Anchetatorii au aflat ca bărbatul de 51 de ani avea astfel de îndeletniciri din 2017 chiar dacă era căsătorit, avea copii și nepoți. Ca un trasnet a lovit vestea, întreaga comunitate din Cozieni, acolo unde bărbatul locuia.
„Nu ne-a venit să credem ce s-a întâmplat. Toată lumea îl știa de om cumsecade dar abia acum am aflat ce era în mintea lui. E o adevărară nenorocire, ăsta nu e om, e un animal” a declarat D.G, un sătean din Cozieni.

Copiii din sat veneau în curtea bărbatului unde se jucau împreună cu nepoții acestuia. Copila de 9 ani a povestit la audieri cât a suferit dupa urma agresorului sau.

Copilele agresate vor primi consiliere psihologica în măsura în care instanta va decide ca este necesar dar și cu acordul familiilor acestora.

Urmărește-ne pe Google News