Bărbat înțepat de 13 ori de cuțitari romi, aseară, pe terasa unui bar din centru

Polițiștii buzoieni sunt în alertă pentru a-i prinde pe cei trei agresori ai buzoianului de 45 de ani, care a ajuns joi seara în stare gravă la spital, bătut și înjunghiat de mai multe ori, în centrul Buzăului. Medicii de la spitalul județean au identificat 13 lovituri de cuțit sau alt obiect ascuțit aplicate supra victimei.

Victima agresiunii, un bărbat de 45 de ani, se afla pe terasa cafenelei Liberty Caffe. În jurul orei 20.30, trei bărbați, tată și doi fii, de etnie romă, au apărut din senin și au început să îl lovească violent pe bărbat.

Victima s-a ridicat de la masă, moment în care a fost împins către mijlocul străzii, apoi lovit și înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului, capului și picioarelor. Abia după ce s-au convins că victima nu mai mișcă, cei trei agresori au fugit printre blocuri.

Ajuns la urgențele Spitalului Județean Buzău, medicii au identificat 13 lovituri de cuțit sau alt obiect ascuțit aplicate supra rănitului. Trei lovituri au fost aplicate de agresori la cap, patru la fesa dreaptă, trei la coapsa dreaptă și trei la gamba dreaptă.

Între timp, poliția i-a identificat pe agresori după discuțiile avute cu victima, însă aceștia se ascund.