Bărbat din Colți, călcat de căruță. Accidentul s-a produs după ce calul a fost speriat de un urs

Spaima a pus stăpânire pe localnicii din comuna Colți, după ce mai multe gospodării au fost vizitate de urși în ultimele zile. Din păcate, victimele nu au întârziat să apară. Un localnic a fost rănit după ce a căzut din căruță apoi a fost călcat de atelaj, în momentul în care i-a ieșit un urs în față, la ieșire din sat.

Întâmplarea s-a produs luni dimineața, în satul Colții de Sus. Un sătean de 40 de ani, care mergea cu căruța la fân, s-a ales cu răni la mâini și la torace după ce a căzut din atelaj apoi a fost strivit sub roți.

Calul s-a speriat atunci când i-a apărut un urs în față după care s-a smucit și a început să fugă. La fața ocului a ajuns o ambulanță însă au fost chemate și echipaje de poliție, pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Urșii au băgat spaima în localnicii din comuna Colți. Duminică seara, au fost chemate patrule de jandarmi după ce localnicii au semnalat prezența unui urs în sat. Cu o seară înainte, un urs a vizitat mai multe gospodării din centrul localității, răvășind tomberoanele de lângă casă. Animalul a fost filmat de un localnic, trezit de zgomotul pe care sălbăticunea îl făcea în curte.