Bărbat din Buzău, prins de polițiști cu un geamantan burdușit cu petarde și artificii

Chiar dacă mai este destul timp până la sărbătorile de iarnă, comercianții de petarde și artificii își fac deja provizii. Grăbiți sunt si politistii care au demarat controale în toata tara. La Buzău, oamenii legii au depistat un bărbat care deținea peste 2.000 de petarde, din categoria celor interzise.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au confiscat marfa: un geamantan burdușit cu petarde și alte materiale pirotehnice.

Zilele trecute, polițiștii au descoperit un bărbat din localitatea Boldu care deținea un geamantan plin cu materiale pirotehnice interzise de lege.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului iar cele peste 2.000 de petarde au fost confiscate. Polițiștii anunță că deținerea și comercializarea materialelor pirotehnice considerate de risc este interzisă iar sancțiunile sunt usturătoare.

Polițiștii vor continua controalele la sediul societăților comerciale care vând articole pirotehnice, dar și în piețe, acolo unde există indivizi care vând petarde pe sub mână.