Bărbat de 65 de ani, din Vernești, decedat în incendiul care i-a cuprins locuința

ARHIVĂ

Un buzoian de 65 de ani a murit, sâmbătă, după ce locuința sa, aflată într-o zonă izolată a satului Săsenii de Vale, comuna Vernești, a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost anunțat prin 112 de un vecin al bărbatului, care se afla singur în locuință.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Buzău, pentru localizarea și stingerea incendiului au fost puse în mișcare două autospeciale și o ambulanță SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe.

Ajunși la fața locului, având în vedere condițiile dificile care nu permiteau accesul în apropiere al mașinilor de intervenție, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului la locuința din Săsenii de Vale folosindu-se de apa dintr-un bazin din apropiere.

După stingerea focului, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului. Poziția corpului indica faptul că acesta ar fi încercat să iasă din casa cuprinsă de flăcări, însă a căzut pe prispă și a fost cuprins de flăcări.

Sătenii spun că bărbatul locuia singur în casa aflată departe de sat. Obișnuia să-și umple casa cu crengi și cu tot felul de resturi.