Avertismentul unei tinere de 33 de ani care a pierdut lupta cu noul coronavirus: ”Nu mai stați acasă nicio secundă, mergeți și vaccinați-vă!

O tânără de 33 de ani infectată cu Covid-19, a pierdut lupta cu boala, după ce s-a prezentat de două ori la spital, ultima oară în satre gravă. Femeia nu suferea de alte afecțiuni iar în ultimul său mesaj postat pe Facebook le-a cerut prietenilor să ia în serios vaccinarea.

Potrivit DSPBuzău, pacienta în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la Urgențele Spitalului Județean Buzău cu simptomatologie respiratorie, pe 20 octombrie.

A fost testată și confirmată cu SARS-CoV-2, după care a revenit în domiciliu pentru a se trata singură.

Starea de sănătate a Cristinei a continuat să agraveze, însă, iar pe 28 octombrie a revenit la spital în stare grava, fiind internată în sectia ATI.

Evoluția clinică a pacientei a fost una nefavorabila, spun specialiștii DSP, astfel Că pe data de 31 octombrie 2021 a survenit decesul. Cristina nu era cunoscută ca având alte afecțiuni.

În urma ei a rămas un copilaș. În ultimul mesaj postat de Cristina de pe patul ATI, pacienta își îndeamnă cunoscuții să ia în serios vaccinarea. Avea speranța că se va întoarce acasă la băiețelul care nu a stat niciodată fără mamă.

”Nu mai stați acasă nicio secundă, prețuiți-vă viața, mergeți și vaccinați-vă. Nu vă mai luați după oameni care sunt contra vaccinului. Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea. Am acasă o familie frumoasa, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui. … Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul MaicIi Domnului și domnului nostru voi trece și peste această cruce grea…”, a scris Cristina de pe patu ATI.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău, s-au inregistrat 175 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Pacienții au vârste cuprinse între 4 luni si 90 de ani. De asemenea au fost înregistrate 15 decese.