Autoturism în flăcări, la Râmnicu Sărat. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria maşină

Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 04:00 dimineața, pentru stingerea unui incendiu care mistuia un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat. Pompierii au descoperit în interiorul mașinii cadavrul unei persoane.

Ajunși la locul intervenției, aceștia au stins incendiul care a cuprins întreaga mașină apoi au descoperit în interiorul autoturismului trupul carbonizat al unui bărbat.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut se pare de una dintre rudele victimei. De menționat că autovehiculul nu se afla în trafic, ci era parcat în fața casei victimei.

„Deocamdată nu s-a descoperit sursa incendiului. Încă se fac cercetări”, a declarat George Crețu, ofițer de presă ISU Buzău.

Pompierii desfășoară o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragicul eveniment. Cazul a intrat în atenția poliției și Parchetului. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele: accident, sinucidere sau crimă.

Victima este un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Sărat. Ar fi intrat în depresie, spun apropiații săi, după divorț. Intrase într-o nouă relație, incidentul din noaptea de joi spre vineri producându-se în fața casei în care locuia alături de concubina sa.