Autoritățile trimit acasă zeci de copii din patru școli buzoiene. Care sunt clasele care vor învăța exclusiv online

Zeci de elevi de la Colegiul B.P. Hasdeu, Liceul cu Program Sportiv, Școala nr. 1 din Buzău și de la Școala Pârscov vor învăța exclusiv online, după confirmarea unor cazuri de COVID-19 în rândul colegilor și profesorilor.

În cadrul ședinței CJSU de miercuri, au fost actualizate scenariile de desfășurare a cursurilor în mai multe unități de învățământ din județul Buzău, în contextul apariției cazurilor de infectări cu noul Coronavirus, în rândul elevilor și cadrelor didactice.

Se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a X-a F de la Colegiul Național ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a VIII-a B de la Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaș” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a VI-a B – grupa nr. 2 de la Școala Gimnazială ”Vasile Voiculescu” Pârscov, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);

Se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a V-a A și clasa a VI-a B de la Școala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).