Artistul Benone Sinulescu, transferat de urgenţă la spitalul din Arad. A fost găsit inconștient în casă

Artistul Benone Sinulescu este în stare foarte gravă după ce a fost găsit inconştient în casă. Fostul impresar al artistului a transmis „un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Nea Beni”.

Potrivit adevarul.ro, care îl citează pe fostul impresar Ionuț Paveli, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie şi fără acces la medicul specialist, situaţia s-a agravat.

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient. „Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel pentru TVR.

Între timp familia a decis ca artistul să fie transferat de urgenţă la spitalul din Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative, potrivit Antena 3 „Este într-o stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei! Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a spus directorul medical al Spitalului Județean din Arad, Lenuța Timiș,  pentru Antena 3.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, susține că familia cântăreţului a decis ca inițial acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Artistul Benone Sinulescu are 84 de ani și este născut în judeţul Buzău. De mai bine de 15 ani el s-a stabilit în judeţul Arad.