Alertă sanitară la Gloria Buzău! Mai mulți fotbaliști, depistați cu Covid-19!

Trei fotbaliști legitimați la Gloria Buzău au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus, anunță conducerea clubului din Crâng.

În urma protocolului sanitar în vigoare pe perioada stării de alertă, clubul Gloria Buzău, a informat Direcția de Sănătate Publică Buzău și Federația Română de Fotbal, despre.situația medicală a celor trei fotbaliști.

Cei trei sportivi nu vor evolua în meciul de astăzi, de la ora 17:00, împotriva formației FC Petrolul Ploiești. Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță că, din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre sportivii secției fotbal, Dragoș Huiban, Adi Marian Chică-Roșă și Marius Ioniță, au fost depistați pozitiv. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor trei a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal. Deși cei trei nu vor fi prezenți în meciul de astăzi, de la ora 17:00, împotriva celor de la FC Petrolul Ploiești, echipa noastră promite un joc frumos, de care suporterii să fie mândri. Le ținem pumnii și vă învităm să le fiți alături, deoarece partida va fi televizată de către Digisport, Telekom Sport si LOOK TV.Vă mulțumim!” , se precizează într-un comunicat remis presei locale, de către conducerea clubului Gloria Buzău.