Agresorii activistului civic, reținuți pentru 24 de ore. Procurorii cer arestarea preventivă pentru lovire și distrugere

Agresorii „Activistului Buzoian”, au fost reţinuţi din nou, iar procurorii vor cere arestarea preventivă a celor trei bătăuşi care au fost la un pas să-l linșeze pe Robert Nițu. Suspecții sunt din Săpoca și Cernătești și au vârste cuprinse între 27 și 44 de ani. Potrivit IPJ Buzău, cei trei bărbați sunt cercetați penal pentru lovire şi distrugere.

”În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie, în care un buzoian în vârstă de 41 de ani ar fi fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, ca urmare a probatoriului administrat, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Buzău, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.