Agent economic din Buzău, acuzat că a vândut articole pirotehnice interzise. Poliția a demarat zeci percheziții în imobile din Buzău, Timiș și în municipiul București

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Buzău, sub coordonarea Direcției Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Române, pun în executare la această oră, 62 mandate de percheziție domiciliară în județele Buzău, Timiș și în municipiul București.

Perchezițiile declanșate miercuri 28 decembrie,vizează un agent economic care ar comercializa articole pirotehnice în afara cadrului legal. Acțiunea este parte a complexului de activități desfășurate la nivel național în cadrul acțiunii „Foc de artificii”,

La percheziții participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Buzău, Arad, Caraș Severin, Prahova, Timiș, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, dar și Gruparea Mobilă Prahova.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Direcției de Investigare a Criminalității Economice şi al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Poliţiei Române.

Urmărește-ne pe Google News