Aer curat și internet gratis, în Parcul Crâng

Buzoienii care se vor plimba pe aleile Parcului Crâng vor putea accesa gratuit rețeaua de internet de pe telefon, tabletă sau laptopuri. Marți a devenit funcțională rețeaua Wi-Fi de internet în cel mai mare parc al orașului.

Anunțul a fost făcut astăzi de viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu. „De astăzi este funcțională rețeaua wi-fi de internet gratuit și în Parcul Crâng, alături de Piata Daciei, Cuza Vodă și Parcul Marghiloman! Următoarea etapă, Parcul Tineretului! #iloveBuzau!❤️”, a scris viceprimarul Apostu pe contul său de Facebook.

Introducerea de Wi-Fi în locurile publice nu implică mari costuri, proiectul fiind implementat în parteneriat cu un cunoscut operator de telefonie din România.

Astfel de hot-spoturi sunt și în alte zone din oraș. Parcul Marghiloman, strada Cuza Vodă și Piața Daciei din Buzău au de mai multă vreme acoperire Wi-Fi gratuită, grație unui proiect al Primăriei Municipiului Buzău. În perioada următoare, spun edilii, internetul gratuit va ajunge și în Parcul Tineretului.