Adrian Petre, reales cu unanimitate de voturi la șefia Asociației Județene de Fotbal Buzău

Adrian Petre a fost reales joi cu unanimitate de voturi la conducerea Asociației Județene de Fotbal Buzău. Mandatul de 4 ani a fost reconfirmat în prezența reprezentanților Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță și Miodrag Belodedici.

În cadrul seďinței festive de joi , Comitetul Executiv al AJF Buzău a decernat mai multe premii pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori din Buzău, pentru activitatea sportivă derulată în anul 2022.

A urmat votul pentru reinvestirea în funcția de preșetinte al AJF, Adrian Petre fiind reales cu unanimitate de voturi pentru încă un mandat de 4 ani.”Cu siguranță vom face foarte multe pentru fobalul buzoian și sperăm să fim acea rampă de lansare către forbalul de performantă și aici vorbim despre echpele noastre de Liga a III-a și sperăm și către selecționatele naționale. Sperăm ca FRF să mai aducă și în acest an la Buzău, partide ale reprezentativei naționale de juniori pentru că spectatorii noștri merită să vadă fotbal de calitate”. a precizat liderul AJF Buzău, Adrian Petre.

„Trebuie să-l felicităm pe singurul candidat de astăzi pentru energia pozitivă pe care o transmite ori de câte ori se implică în activitățile fotbalistice de la nivelul județului Buzău. În al doilea rănd îl felicităm și pentru că a reușit să fie singurul candidat la șefia AJF pentru că asta înseamnă că este un om de echipă care face lucruri minunate. Eu îmi doresc să fim sănătoși cu toții și să punem umărul la treabă pentru că sunt foarte multe de făcut. Bazele sportive din județul Buzău s-au modernizat în ultimii ani și asta înseamnă o motivație în plus pentru copii noștri să facă sport și să devină viitorii campioni de care avem nevoie” a declarat Dan Popescu, Inspector Școlar General Adjunct, membru în Comisia județeane de arbitri și observatori din Liga a III-a și fotbalul județean.

Urmărește-ne pe Google News