Adolescenți reținuți după ce au furat o mașină din curtea unei societăți comerciale

Doi adolescenți din comuna buzoiană Boldu au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, sunt bănuiţi că în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei societăţi comerciale de pe raza localităţii de domiciliu, iar din garajul unităţii au sustras un autovehicul Logan, pe care l-au găsit cu cheia în contact, și pe care l-au condus pe rând, pe drumul ce leagă localităţile Boldu şi Ghergheasa.

Isprava s-a sfârșit, însă, într-un șanț de pe marginea drumului, autoturismul fiind găsit, abandonat, cu urme de avarii. Mașina a fost restituită persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 82 de ani, iar la scurt timp au fost prinși și făptașii.

Adolescenții au fost reținuți pentru 24 de ore apoi eliberați, însă poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.