Accidente în lanț, cu răniți, la iesiŕe din Buzău. Trei mașini, grav avariate

O femeie a fost rănită, miercuri după-amiază, în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, produsă la ieșire din municipiului Buzău, pe Șoseaua Nordului. Un alt accident produs la ieșirea din Buzău spre Brăila s-a soldat cu rănirea unui biciclist și avarierea gravă a unui autoturism.

Din primele date de la fața locului, este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 63 de ani, din București și autoturismul care circula din sens opus.

La volanul acestuia era un conducător auto de 36 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina buzoianului, o femeie în vârstă de 33 de ani, de asemenea din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un alt accident s-a produs pe drumul național care leagă Buzăul de Brăila. Un biciclist a fost lovit de un autoturism, după ce ar fi ieşit brusc în faţa maşinii din curtea unei firme.

Biciclistul, un bărbat de 55 de ani, din Gălbinaşi, a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. După coliziune, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în gardul unei societăţi comerciale.