Accident teribil soldat cu 2 morți și 3 răniți, pe DN2E85, la granița dintre județele Buzău și Ialomița

Un copil de doi ani și un bărbat de 54 de ani au decedat iar alte trei persoane au fost rănite, într-un cumplit accident produs duminică după amiaza, pe DN2E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița.

Potrivit IPJ Buzău un autoturism condus pe direcția Buzău către București de către un șofer bucureștean, în vârstă de 54 de ani, a intrat în coliziune cu un microbuz care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Vrancea.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde a izbit puternic o mașină condusă de către un șofer buzoian, în vârstă de 30 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului bucureștean și decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din mașina buzoianului.

De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27,respectiv 50 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News