Accident teribil, pe DN2E85, la intersecția cu DC 111, către Racovițeni. Două femei din Iași, transportate la spital

#image_title

Două femei din județul Iași au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în spate de un camion cisternă. Accidentul rutier a avut loc pe DN2 E85, în apropiere de intersecția cu DC 111, către Racovițeni.

Autorurismul grav avariat de TIR ul din Rep Moldova

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autocisterna dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, un șofer în vârstă de 40 de ani, din Republica Moldova, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe același sens de mers.

După impact, autoturismul la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, a ieșit în afara părții carosabile. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferiței din Iași și a unei pasagere a acesteia, o femeie în vârstă de 66 de ani, din același județ.

Coliziunea s-a produs după ce șoferița din Iași a încetinit și virat ușor spre acostamentul șoselei, cu intenția de a opri ca să verifice de ce s-a aprins un martor în bord, șoferul camionului înmatriculat în Republica Moldova fiind cel mai probabil luat prin surprindere de manevra acesteia.

Din cauza accidentului, traficul pe DN2 E85, în apropiere de intersecția cu DC 111, către Racovițeni, a fost restricționat. „În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău.

Cel mai probabil, ambii șoferi circulau cu viteză foarte mare iar, în plus, camionagiul nu a păstrat distanța regulamentară între autovehicule.

 

Urmărește-ne pe Google News