Accident teribil cu 8 răniți, pe DN10, în localitatea Sătuc

Opt persoane au fost transportate pentru îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu multiple traumatisme, după ce două mașini în urma unui accident produs marți după amiază, pe DN10, pe raza localității Sătuc Răniții au vârste cuprinse între 4 și 72 de ani după cum informează medicii de la UPU Buzău.

Coliziunea s-a produs pe raza localității Sătuc, între un autovehicul condus pe direcția Brașov către Buzău de către un șofer în vârstă de 62 de ani, din Vernești și mașina care circula înaintea sa, la volanul căreia se afla un conducător auto de 36 de ani, din Vrancea.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.”In urma accidentului rutier de pe raza localității Sătuc, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 8 victime cu vârste cuprinse intre 4 si 72 de ani. Toate cele 8 victime ale accidentului rutier au suferit traumatisme si contuzii si se afla, in continuare, in investigații. Ulterior, se va stabili daca vor rămâne internați in spital.” se precizează într-un comunicat remis de Spitalul Județean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne pe Google News