Accident surprins de camera de bord a unui autoturism, lăngă Popasul Merei

Un accident ce putea avea urmări dintre cele mai dramatice a avut loc duminică dimineață, în județul Buzău, la intersecția din dreptul Popasului Merei. Coliziunea a fost provocată de un al treilea șofer, care a fost la un pas să fie bătut de păgubiți.

Impactul a fost surprins de camera de bord a unui autoturis aflat în trafic iar înregistrarea a fost postată pe grupul InfoTrafic Buzău.

Coliziunea s-a produs la intersecția DN1B cu șoseaua spre Sărata Monteoru. Un taximetru a fost izbit violent în portiera din dreptul șoferului, de către un BMW care a virat ușor la dreapta.

Se vede pe imagini cum șoferul acestuia din urmă a încercat prin această manevră să evite impactul cu un Logan al cărui șofer grăbit și neatent a virat la stânga și a intrat pe contrasens.

După coliziune, unul dintre pasagerii din BMW a încercat să-l scoată din mașină și să-l ia la bătaie pe șoferul vinovat de producerea accidentului.

El a fost oprit la timp de rudele sale. Accidentul rutier de lângă Popasul Merei s-a soldat cu rănirea ușoară a doi pasageri din BMW, de  și cu pagube materiale serioase. VIDEO AICI

La volanul BMW-ului care venea dinspre Buzău se afla un vrâncean de 20 de ani, iar taxiul era condus de un buzoian de 55 de ani. Șoferul vinovat, o persoană în vârstă, spun martorii, conducea o mașină cu număr de Prahova.

Potrivit Poliției, bătrânul care a provocat accidentul a fost dat în urmărire, acesta continuând drumul către centrul comunei Merei. Chiar dacă nu a fost parte în coliziune, bătrănul va fi cercetat într-un dosar penal, pentru părăsirea locului accidentului.

Urmărește-ne pe Google News