VIDEO Accident soldat cu rănirea a șase persoane. Autoturismele implicate erau conduse de femei

Șase persoane rănite au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN10, pe Lunca Cislăului. În accidentul de circulație au fost implicate două mașini conduse de femei, una din Nehoiu iar cealaltă din București. Evenimentul s-a produs în momentul în care una dintre șoferițe ar fi încercat o depășire în zona unei treceri la nivel cu o cale ferată.

Din primele verificări a rezultat că o tânără de 20 ani din Nehoiu, care conduce un autoturism pe DN 10, pe direcția Buzău către Brașov, pe fondul pierderii controlului asupra direcției de deplasare, în zona unei treceri la nivel cu o cale ferată, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Brașov către Buzău de o bucureșteancă de 39 de ani.

Din impact a rezultat rănirea tinerei și a unei femei de 46 ani, ambele din Nehoiu, aflate în primul autoturism precum și a ocupanților celui de-al doilea autoturism, conducătoarea auto și trei bărbați de 45, 78 și 14 ani. Toate persoanele au fost transportate la spital, iar în zona traficul s-a reluat pe ambele sensuri.