Accident soldat cu moartea unei femei, pe DN2 E85, la limita dintre județele Buzău și Vrancea

O femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier grav care s-a produs luni după-amiază pe DN2 E85, la limita județului Buzău cu Vrancea. Trei mașini au fost implicate, în urma coliziunii alte două persoane fiind rănite.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 14.00, la limita dintre județele Buzău și Vrancea. Au fost implicate în accident o dubă, care s-a răsturnat, o autoutilitară care a rămas fără puntea din spate și care s-a poziționat pe ambele sensuri de mers în urma accidentului și un autoturism în care au rămas încarcerate trei persoane.

Conform IPJ Buzău, un bărbat de 36 ani, din RâmnicuSărat, care circula cu un autoturism pe DN 2 E 85 către Focșani, în apropierea graniței dintre județe, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed și a pătruns pe contrasens.

Acesta a intrat în coliziune succesivă cu două autoutilitare ce se deplasau din sens opus, una fiind condusă de un bărbat din Neamț, de 39 de ani, iar cealaltă de un bărbat de 41 de ani, din Vrancea.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei femei aflată în autoturism, precum şi rănirea altor două persoane, tot din acesta, care au fost transportate la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Circulația pe E85, în zona producerii accidentului, s-a desfășurat cu dificultate timp de două ore.