Accident provocat de un tânăr beat, drogat și fără permis. Suspectul plecase la plimbare cu o mașină furată

Un tânăr de 24 de ani din municipiul Buzău a fost reținut luni de polițișt, după ce a tamponat mai multe autoturisme parcate pe o stradă de la periferia orașului. În urma anchetei deschise de oamenii legii s-a stabilit că suspectul a condus sub influența drogurilor și băuturilor alcoolice fără să dețină permis de conducere.

Bănuitul ar fi profitat de faptul că un autoturism era neasigurat și avea cheile în contact. Tânărul „afumat” bine cu droguri și alcool a demarat în trombă însă la scut timp a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate lângă trotuar. Speriat de incidentul produs, suspectul a abandonat autoturismul furat la câteva străzi distanță apoi a rupt-o la fugă.

Toată scena a fost văzută de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Buzău, care a încercat să-l oprească
pe hoț, însă aceasta s-a opus prin acte de violență.

Din investigaţii a reieşit că principalul bănuit este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Buzău, el fiind depistat la scurt timp de la sesizare de către poliţişti.

Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, care au indicat concentraţii de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și valoare pozitivă la substanțe interzise (metamfetamină).

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că bănuitul nu deține permis de conducere.

Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată,
conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

b

Urmărește-ne pe Google News