Accident horror pe DN2-E85, lângă Râmnicu Sărat: Logan strivit între două TIR-uri

Trei camioane și un autoturism au fost implicate întt-un accident rutier, pe DN2 E85, la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat. O persoană a fost rănită după ce mașina în care aceasta se afla a fost strivită între două TIR-uri.

Potrivit polițiștilor, la început a fost vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către Focșani, de către un șofer în vârstă de 57 de ani, din București și un camion de mare tonaj condus pe aceeași direcție de un șofer de 51 de ani, din Bacău.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două camioane, la volanul cărora se aflau doi ieșeni, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani. Autoturismul a fost strivit între cele două vehicule de mare tonaj.

rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturism, o femeie de 57 de ani, din București, care a fost transportată la spitalul din Râmnicu Sărat pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul pe DN2 E85 a fost reluat în jurul orei 16.00.