Accident de muncă, la Beceni. Muncitor rănit grav după ce a căzut de la patru metri înălțime

Un tânăr a fost rănit, luni, în urma unui accident de muncă, produs la un șantier din localitatea buzoiană Beceni. Muncitorul a căzut în gol de la patru metri înălțime, după ce structura podului la care lucra a cedat. Autoritățile spun că muncitorul s-a împiedicat de resturile pe care le desprindeau colegii săi cu picămărul.

Evenimentul s-a produs, pe DJ 203K, la podul de peste pârâul Slănic. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, angajat al firmei care reabilitează DJ 203K de la Mărăcineni până la Podu Muncii, s-a prăbușit de podul rutier la care lucra.

”Muncitorul a căzut de la patru metri înălțime dar ghinionul a fost că s-a prăbușit peste un morman de moloz cu sârme, resturi din podul care trebuie lărgit în cadrul unei lucrări de modernizare a drumului DJ 203K. Cel mai probabil s-a împiedicat de resturile sparte cu picamărul”, spune Laurențiu Dumitru, primarul din Beceni.

Andrei Gheorghe a fost preluat conștient de către un echipaj SMURD Beceni, însă, pe drumul către spital, starea lui s-a agravat. Ajuns în UPU Buzău cu un traumatism cranio-cerebral sever, bărbatul a fost trimis de urgență cu o ambulanță cu medic la Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală.

Pentru că este vorba despre un accident de muncă, la fața locului au sosit polițiști și inspectori ai ITM Buzău, are au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.