Accident cu un minor rănit, pe centura Buzăului

Traficul a fost blocat mai bine de o oră pe variata cocolitoare a Buzăului, în urma unui accident soldat cu rănirea unui minor de 5 ani. Incidentul rutier s-a produs după ce autoutilitară Dacia Papuc a intrat în coliziune cu un TIR.

Din primele date furnizate de IPJ Buzău accidentul s-a produs între un autoturism condus pe direcția Buzău către Mărăcineni, de către un bărbat de 56 de ani, din Săpoca și un autotren condus pe aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 29 de ani din Amaru.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism, un minor în vârstă de 5 ani, din Săpoca, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident teribil, soldat cu răniți, s-a produs sâmbătă după amiaza, pe DN2E85, în afara localității Zărnești.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău, un buzoian de 31 de ani, ar fi pierdut controlul volanului după ce a vrut să evite un câine, ieșind cu mașina în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a altor 3 pasageri ai acestuia, doi bărbați în vârstă de 29 și 20 de ani și o tânără de 20 de ani. Toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News