Accident cu trei mașini la Hanul lui Țintă. O persoană a fost rănită

Luni dimineaţă, în jurul orei 07.30, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie la intersecţia DN 2B cu DN 2 E85. Potrivit polițieim două autoturisme au intrat în coliziune, iar din impact una dintre ele a ricoșat într-o autoutilitară.

În timp ce conducea un autoturism pe DN 2B către Spătaru, la intersecţia cu DN 2 E85, o buzoiancă de 31 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism ce rula din direcţia Spătaru către Buzău şi era condus de o femeie de 49 de ani din Buzău şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a doua maşină a ricoşat într-o autoutilitară condusă de un dâmboviţean de 44 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui buzoian de 49 de ani, pasager în a doua maşină implicată în accident.

Cei trei conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, în cazul dâmboviţeanului fiind indicată o concentraţie alcoolică de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se întocmește dosar penal, iar cercetările continua. Circulația auto s-a desfășurat fără probleme.