Accident cu doi răniți grav, pe Drumul European E85. Patru autoturisme, implicate în incidentul rutier

Patru mașini au fost implicate marți într-un grav accident rutier pe Drumul European E85. Un camion a intrat în două autoturisme care staționau pe marginea carosabilului iar un al patrulea autoturism a lovit cele trei mașini implicate în primul carambol.

Un autocamion condus dinspre Urziceni către Buzău de un șofer în vârstă de 63 de ani, din București, a intrat în două autoturisme staționate regulamentar pe carosabil.

La scurt timp, o altă mașină, condusă dinspre Urziceni către Buzău de un buzoian în vârstă de 67 de ani, a lovit mașinile implicate în accident.

„Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente în mers. Impactul dintre autocamion și cele două autoturisme staționate, unul datorită unor probleme tehnIce, s-a produs pe acostamentul consolidat al drumului. Un alt autoturism care cicula în spatele camionului nu a mai putut evita impactul și a intrat în coliziune cu acesta”, a precizat Adrian Roșioru, de la Poliția Rutieră Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferilor autoturismelor care staționau pe marginea carosabilului, doi bărbați în vârstă de 28 și 54 de ani, ambii din Glodeanu Sărat, județul Buzău. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.

„Victimele sunt un bărbat de 54 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral grav, traumatism facial, și un tânăr de 28 de ani, care a fost transportat în stop cardio-respirator. De asemenea, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism facial”, a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

În cazul victimei de 28 de ani care a ajuns în stop cardio-respirator, medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

La spitalul din Buzău a ajuns și camionagiul de 63 de ani, cu răni ușoare, conducătorului auto fiindu-i recoltate și probe biologice necesare anchetei.

DIn fericire, cel de-al patrulea șofer a scăpat fără nicio zgârietură. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne pe Google News