Accident cu cinci răniți pe DN2E85, în zona Crucea Comisoaiei

Trei mașini au fost implicate într-un carambol, marți dimineață, pe DN2 E85, în zona Crucea Comisoaiei. În urma accidentului rutier, la UPU a S.J.U.Buzău au fost transportate cinci victime.

În urma accidentului, una dintre mașini a rămas pe carosabil, blocând șoseaua.

Traficul a fost oprit mai bine de două ore pe DN2E85, în zona producerii evenimentului rutier, în urma impactului violent rezultând cinci victime, rănite.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, un bărbat de 48 de ani, un tânăr de 29 de ani, o femeie în vârstă de 28 de ani și un bărbat de 62 de ani.

La fața locului au intervenit polițiști, pompieri, echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău.

Toate victimele se află acum în investigații.

UPDATE

Medicii buzoieni au făcut o evaluare preliminară a stării de sănătate ale celor cinci victime rezultate în urma accidentului rutier produs marți dimineața pe DN2E85. Astfel, două dintre victime au suferit traumatisne grave: femeia în vârstă de 69 de ani si bărbatul în vârstă de 62 de ani au suferit multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui, bazinului, membrelor. Bărbatul în vârstă de 28 de ani si femeia în vârstă de 29 de ani au suferit politraumatisme, sunt stabili hemodinamic și respirator. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a suferit un politraumatism minor.