Accident cu 6 răniți pe un drum județean între Glodeanu Siliștea și Cotorca. Una dintre victime, preluată în stare gravă de un elicopter SMURD

Un cumplit accident rutier soldat cu 6 răniți s-a produs narți dimineața la intersecția drumurilor Dj203I cu Dj102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca, după ce 2 mașini au intrat în coliziune.Mai multe ambulanțe și un elicopter SMURD au intervenit la locul accidentului.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DJ102H pe direcția Caldarusanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe DJ 203 I pe direcția Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani, din Galați.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați, șoferul din București și 4 pasageri ai acestuia, respectiv un ocupant din mașina conducătorului auto din Galați.

Persoanele rănite au fost preluate de către echipajele medicale, ambulanță și elicopter SMURD, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News