Accident cu 6 răniți, pe DN2E85, la ieșire din comuna Poșta Câlnău

#image_title

Șase persoane dintre care trei minori au fost rănitè în urma unei coliziuni produse între două autovehicule, pe raza localității Poșta Câlnău din județul Buzău.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule ce se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 42 de ani, din Puiești și unul în vârstă de 46 de ani, Poșta Câlnău. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a patru pasageri din mașina conducătorului auto din Puiești, o femeie în vârstă de 35 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 1 an și 14 ani.” se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„In urma accidentului rutier produs pe raza comunei Poșta Câlnău, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 6 victime. Cei doi șoferi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 42 de ani, au suferit politraumatisme prin accident rutier, cu TCC, TCF, Traumstism toraco-abdominal, traumatism membru superior. O femeie în vărsta de 35 de ani, împreună cu copilul în vârstă de 2 ani, au suferit policontuzii. Alti doi copii, in varsta de 10, respectiv 14 ani, au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Toate cele 6 victime sunt stabile hemodinamic si respirator, in curs de investigații.” a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News