Academia de box „Bogdan Dinu” face senzatie la naționalele de cadeți de la Satu Mare

Frații Bogdan și George Dinu strălucesc și din postura de antrenori după ce un pugilist din Buzău instruit de cei doi a ajuns cap de afiș la Campionatul Național de Cadeți de la Satu Mare .Competiția care se desfășoară  în perioada 20-27 octombrie îl va avea în finală la categoria 80 de kilograme, pe cadetul Radu Tescan. Sportivul din Buzău se va bate pentru aur, astăzi după amiază cu Cotescu Ionuț Alexandru de la CSM Slatina .

Pugilistul Radu Tescan i-a impreionat pe cei doi antrenori de la Școala de Box Golden Gym Boxing Academy Bogdan Dinu, după ce în semifinală l-a spulberat pe libanzeul Ahmed Rahym antrenat de Titi Tudor.”A fost un meci bun pentru sportivul nostru cu un adversar foarte dificil antrenat de celebrul “Titi prosop”. Radu ne-a impresionat prin tehnică dar și prin condiția fizică excelentă. Sperăm să câștigăm și finala pentru că am demonstrat că avem valoare” ne–a declarat antrenorul George Dinu.

Sportivul buzoian a trecut de adversar  după un meci spectaculos care s-a încheiat prin abandon înainte de limită, în repriza a treia .

IMG-20181027-WA0000

La această competiție participă cinci sportivi din Buzău, toți antrenați de multiplii campioni, Bogdan și George Dinu.

Urmărește-ne pe Google News