A murit jurnalista Silvia Iosif. Aștepta un transplant de ficat însă timpul nu i-a mai dat răgaz

Presa buzoiană este în doliu după ce, joi, jurnalista Silvia Iosif a decedat la numai 42 de ani. Era pe lista de așteptare pentru un transplant de ficat, însă a sfârșit pe un pat de spital, la București.

Originară din Râmnicu Sărat, Silvia și-a început cariera jurnalistică în redacția Pro TV, iar ulterior al lucrat la cotidianul „Expresul”, pe care l-a și condus o bună bucată de timp.

În ultimii ani, a părăsit meseria pentru care se pregătise inclusiv la Facultatea de Jurnalism, pentru un serviciu într-o instituție publică, urmat de unul în mediul privat

Silvia suferea de o gravă afecțiune a ficatului și era pe lista de așteptare pentru un transplant, însă timpul a fost prea scurt pentru ea și s-a sfârșit pe un pat de spital la București. Silvia era căsătorită și avea un băiețel de 12 ani.

Pe pagina sa de Facebook, familia a postat următorul mesaj: „Cu nespusă durere în suflet, vă anunțăm că Silvia a încetat din viață astăzi. Dacă doriți să vă luați rămas bun, puteți să faceți asta de mâine, 3.11.2017, ora 11, pânâ sâmbătă, la 8 dimineața, la Biserica Sf. Ștefan, Str. Frăsinet, Cartier Micro III, Buzău. Înmormantarea va avea loc sâmbătă, la București, într-o ceremonie privată cu familia. Vă mulțumim!”.