5 lucruri pe care sa le pui la punct pentru ca pensiunea ta din Buzau sa primeasca doar recenzii pozitive

In momentul in care esti proprietarul unei pensiuni, trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte, pentru ca fiecare client in parte sa fie multumit de serviciile oferite. Trebuie sa ai grija atat la curatenia din locatie, cat si la mancarea servita in zona de restaurant si la comportamentul angajatilor.

Este recomandat sa fii atent la toate detaliile ce pot aduce unitatii de cazare popularitatea printre turisti si aprecierea acestora, insa trebuie sa pui accentul pe cele mai importante dintre ele. Exista cateva elemente care conteaza cu adevarat pentru clienti!

Iata care sunt aspectele care pot aduce recenzii pozitive pensiunii pe care o detii

1. Confort

Clientii trebuie sa se simta, intotdeauna, confortabil atunci cand se cazeaza la o pensiune. Astfel, salteaua patului trebuie sa fie cat mai comoda, camerele trebuie sa dispuna de televizor, internet si frigider, iar baile trebuie sa fie dotate complet. Nu trebuie sa lipseasca nici internetul, caldura sau apa calda. Dovedeste ca acorzi atentie si detaliilor, precum lenjeriilor de pat (mereu curate), prosoapelor de baie (in numar satisfacator, schimbate la cererea clientului, placute la atingere) sau consumabilelor de care cei care iti trec pragul ar putea avea nevoie (hartie igienica mereu suficienta, sapun de maini, gel de dus etc.).

2. Curatenie

Asa cum dintr-o pensiune nu trebuie sa lipseasca mobilierul si utilitatile necesare, nici curatenia nu trebuie neglijata. Este foarte important ca fiecare camera in parte sa straluceasca, sa aiba praful sters si podeaua lustruita. Clientii sunt foarte atenti la aceste aspecte, fapt pentru care igiena trebuie sa reprezinta o prioritate. Mai mult decat atat, in aceasta perioada, unitatile de cazare trebuie sa fie constant dezinfectate, in special spatiile comune!

3. Mancare gustoasa

In cazul in care pensiunea dispune si de restaurant, este stringent ca mancarea servita sa fie gustoasa si accesibila. Interesul tau este ca fiecare vizitator in parte sa ia masa in incinta locatiei, fapt pentru care trebuie sa te orientezi nu doar catre preparatele traditionale romanesti, ci si spre alte specialitati de succes din zona Buzaului. Mai importanta decat varietatea felurilor de mancare este prospetimea lor, dar si felul in care acestea sunt pregatite si servite. Investeste, deci, in ingredinte de inalta calitate, si intr-o echipa de bucatari cu experienta!

In plus, este recomandat sa mentii preturile medii, pentru ca potentialii clienti sa nu se orienteze spre alte restaurante.

4. Parcare

Trebuie sa pui la dispozitia clientilor si o parcare amenajata, de dimensiuni mari, pentru ca fiecare masina in parte sa aiba un loc asigurat. In plus, fii foarte atent ca aceasta sa se afle in proximitatea pensiunii, pentru ca bagajele sa poata fi carate cu usurinta. Nu lasa vizitatorii sa parcheze autovehiculele pe camp sau in parcari cu plata din oras, deoarece acest lucru s-ar putea sa-ti aduca recenzii negative. Ia in vedere si acest aspect, deoarece are o importanta covarsitoare pentru consumatori.

5. Echipament de protectie pentru COVID-19

Incepand din 2020, este foarte important ca tot personalul pensiunii sa poarte masti de protectie si manusi. In acest fel, consumatorii se pot simti in siguranta si revin cu mare drag si alta data. Pune-le la dispozitie ospatarilor, celor de la receptie, echipei de curatenie si tuturor celorlalti angajatilor echipament adecvat pentru protectia impotriva transmiterii virusului COVID-19. Daca nu detii inca aceste produse, comanda acum de la Arli tot ceea ce ai nevoie. Altfel, nu risti doar recenzii negative pe site-urile de booking sau pe pagina de Facebook a pensiunii, ci si amenzi usturatoare din partea autoritatilor sau chiar inchiderea unitatii de cazare.

In cele din urma, daca pui accentul pe toate elementele prezentate mai sus, te poti bucura doar de reactii pozitive din partea clientilor ce au trecut pragul pensiunii tale. Aceste recenzii sunt foarte importante, deoarece pot creste nivelul de popularitate nu doar pe plan local, ci si national!

Sursa foto: Unsplash.com