VIDEO Suspectul acuzat de crima din Pârscov, cercetat în libertate. Anchetatorii au descoperit un amănunt șocant !

Rasturnare de situație în cazul suspectului din localitatea Pârscov acuzat de crimă. Potrivit unui raport al medicilor legiști, furnizat duminică, victima ar fi decedat în urma unei crize de epilepsie. Suspectul ar putea scăpa de acuzația de crimă întrucât nu au fost descoperite urme de violență pe cadavru.

În primă fază anchetatorii au luat în calcul ipoteza unei crime comise sub efectul consumului exagerat de alcool , știut fiind faptul că cei doi bărbați, cel decedat și suspectul erau prieteni foarte buni de pahar.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima, ar fi plecat de la domiciliu voluntar în urmă cu trei săptămâni, ultima dată bărbatul fiind văzut în compania unui apropiat din localitate.

Potrivit rudelor, victima era cunoscută cu afecțiuni psihice și se interna în spitalul din Săpoca, atunci când se simțea rău.

De altfel disparția sa a fost comunicată tardiv la poliție de către părinți, abia la trei săptămâni după ce nu a mai trecut  pe acasă, rudele fiind convinse că bărbatul decedat se afla internat la psihiatrie.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului dispărut, îngropat în curtea prietenului de petreceri, de 39 de ani.

Pentru dezgroparea cadavrului a fost nevoie de un buldoexcavator, întrucât corpul neînsuflețit fusese acoperit cu un tub de ciment.

După ce a fost exhumat, cadavrul a fost transportat cu ambulanța la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Barbatul în vârstă de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, fiind prezentat magistraților Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă.

Numai că necropsia cadavrului, a dat peste cap tot dosarul, întrucât medicii legiști au stabilit că victima ar fi decedat în urma unei crize de epilepsie, neexistând indicii clare că ar fi fost agresat.

De altfel aceasta ar fi fost și varianta povestită de suspect anchetatorilor, cum că victima a făcut o criză după care a decedat. De frică suspectul s-ar fi panicat și a îngropat cadavrul.

După incident, bărbatul bănuit ca și-a omorât prietenul de pahar i-a sustras victimei, pensia de handicap de 375 de lei pe care a folosit-o în interes personal.

Aşa se face că bărbatul de 39 de ani va fi cercetat în stare de libertate pentru omor, înşelăciune şi profanare de cadavre.

Procurorii au dispus internarea pentru investigaţii la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Urmărește-ne pe Google News