Un lăutar îndrăgit pe Valea Buzăului, grav accidentat la Nehoiu

Un lăutar cunoscut pe Valea Buzăului a fost grav rănit marți seara, într-un accident de circulație produs pe o stradă din Orașul Nehoiu. Victima a participat în 2019 la emisiunea ”Românii au talent”, alături de Titu Vânătoru.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, accidentul a avut loc marți seară în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu.

Autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Victima este Lulu Pascu, îndrăgit lăutar din Nehoiu care, în 2018 și 2019, a participat împreună cu amicul său, Titu Vântoru, din Siriu, la emisiunea ”Românii au talent”.

La ultima dintre edițiile la care au participat, cei doi buzoieni au cântat piesa lui Dan Spătaru “Drumurile noastre”, prestație în urma căreia au primit patru de “da” și au trecut în etapa următoare.

Urmărește-ne pe Google News