VIDEO PSD anunță victoria la parlamentare, de la Buzău. Liberalii cred în șansa lor, USR-iștii resping orice colaborare cu forțele de stânga!

PSD prin vocea Senatorului Lucian Romașcanu, anunță victoria la alegerile parlamentre din 6 decembrie. Liberalii buzoieni sunt mai rezervați și cred că până la numărătoarea finală vor ieși învingători iar USR-iștii se pregătesc să intre la guvernare.

Social democrații spun că sunt pregătiți să dea primul ministru și nu concep o eventuală manevră prin care Președintele Iohannis să refuze acest drept partidului care câștigă alegerile.

Liberalii buzoieni sunt sceptici vis a vis de anunțul social democraților. Vlad Pufu, candidat la Senat din partea PNL, amintește de episodul unui candidat la președinție care și-a anunțat prematur victoria, suferind până la urmă o înfrângere antologică. Și liderul PNL Gabriel Avrămeecu a declarat că așteaptă rezultatele.finale, având semnale că la Buzău curentul liberal a renăscut după această campanie electorală.

Pe de altă parte reprezentanții USR au declarat că se pregătesc de guvernare cu PNL, fiind convinși că o coaliție a forțelor democratice, va conduce România pentru următorii patru ani.

Mai mult liderul PLUS Buzău,Mihai Moraru,a declarat că alianța condusă de Dan Barna respinge orice alianță cu PSD, oricare ar fi scorul electoral.

 

Urmărește-ne pe Google News