VIDEO Zeci de mașini, în flăcări, la un parc de dezmembrări din Vadu Pașii

Un incendiu puternic a izbucnit în zorii zilei la un parc de dezmembrări auto de lângă municipiul Buzău. Pompierii au intervenit în zori cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și stingerea flăcărilor.

Incendiul a fost semnalat la ora 3.15, la un parc de dezmembrări auto de pe raza localității Vadu Pașii.

Intervenția s-a desfășurat în condiții deosebite din cauza emisiilor mari de fum și a direcției vântului care intensifica flăcările la autoturismelele incendiate.

Echipajele au reușit, într-un interval de timp relativ scurt, stingerea incendiului, după ce flăcările au afectat aproximativ 27 autoturisme. Au fost salvate însă clădirile și mașinile din vecinătate.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit că un scurt-circuitul electric produs la instalația electrică a unui container – vestiar din apropiere a provocat incendiul.

În perioada 23.11.2020, ora 08.00 – 24.11.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, au gestionat 36 de evenimente.

Două intervenții au constat în stingerea incendiilor, iar alte 16, în acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

 

Urmărește-ne pe Google News