Călători revoltați, după ce un tren s-a defectat în câmp, la 15 km de gara Buzău

Un nou incident bifat de CFR Călători provoacă întârzieri în traficul feroviar și, implicit, nemulțumirea călătorilor. Locomotiva trenului IR 12574 care circula din direcția Galați spre București s-a defectat în câmp, la circa 15 km de gara Buzău.

Garnitura cu câteva zeci de călători a așteptat aproape o oră schimbarea locomotivei și reluarea cursei spre stația Buzău, apoi Gara de Nord.

Potrivit unor călători din trenul IR 12574, garnitura a oprit în apropiere de satul Tăbărăști. Este a doua oară în această săptămână , spun oamenii, când în urma defecțiunilor tehnice trenul rămâne blocat între stații.

”Trenul a oprit la circa 15 kilometri de Buzău, în jurul orei 16.40. Nimeni nu ne-a spus ce s-a întâmplat, care este motivul staționării”, ne-a declarat Dumitru Gîrbăcea, reprezentant Centrul de Consiliere Civică.

Acesta a solicitat explicații companiei feroviare, în numele ONG-ului pe care îl reprezintă, însă nu a primit niciun răsopuns.

Trenul de pe ruta Galați – București Nord și-a reluat cursa în jurul orei 16.45, după ce locomotiva defectă a fost înlocuită. Garnitura a figurat cu o întârziere de o oră, pe panourile informative din Gara CFR Buzău.

Sursa foto Dumitru Gîrbăcea, Centrul de Consiliere Civică

 

Urmărește-ne pe Google News