Manifestări la Palatul Comunal pentru persoanele care implinesc 100 de ani și familiile longevive

Pe 1 octombrie se sărbătorește, în toată lumea, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice!

Acest moment este un bun prilej pentru întreaga comunitate buzoiană de aduce un prinos de recunoştinţă persoanelor vârstnice ce au contribuit prin munca lor, la bunăstarea Buzăului şi a ţării!

Ca primar al municipiului Buzău cunosc problemele şi greutățile cu care vă confruntați și ne străduim să vă ajutăm cât putem de mult.
Buzăul are nevoie în aceste momente profunde de transformare a oraşului, de înțelepciune, cumpătare şi experienta dumneavoastră ca factori de echilibru.

Pentru a marca această zi de cinstire a persoanelor buzoiene vârstnice, Primăria Municipiului Buzău organizează în perioada 23 septembrie – 1 octombrie 2020, la Palatul Comunal din Piata Daciei, nr. 1, manifestări şi acţiuni specifice.

Adresăm invitația ca:
Persoanele din municipiul Buzău care împlinesc vârsta de 100 de ani în anul 2020, să ne transmită copia C.1./B.I. şi numerele de telefon fix şi/sau mobil; Familiile din municipiul Buzău care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în
anul 2020, să ne transmită: copia C.I./B.I. soție; copia C.I./B.I. sot; copia certificatului de căsătorie;
numerele de telefon fix şi/sau mobil;
Adreso Piata Daciei nr. 1, Buzdu
Telefon: 0238-710562 Fox: 0238-717950 E-mail: cabinet primar@primariobuzau.ro
Website: www.primariabuzau.ro

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU
ROMÂNIA

Pensionarii/seniorii care doresc să participe la concursurile de table, şah și remi, să se înscrie până pe data de 22 septembrie 2020, ora 14:00, la Primăria Municipiului Buzău, la Ghiseul Unic (cerere + copie C.I./B.I.). Cluburile de pensionari şi/sau seniori pot depune cereri individuale sau colective pe discipline sportive (şah, table, remi).

Cu deosebit respect,
Constantin Toma
Primarul Municipiului Buzău
Adresa Piata Dociei nr. 2, Buzdu
Telefon: 0238-710562 Fax: 0238-717950
E-mail: cabinet.primor@primariobuzou.ro
Website: www.primariabuzau.ro

Urmărește-ne pe Google News