RER SUD demarează campania „ Ziduri dărâmate, orașe poluate!”

RER SUD lansează pe 25.08.2020 prima campanie de informare și responsabilizare a cetățenilor privind modul de gestionare a deşeurilor rezultate din construcții și amenajări, precum și a deşeurilor voluminoase generate de populația municipiului Buzău.

„În acest sens, RER SUD va desfășura acțiuni de informare atât door to door, prin interacțiune directă cu cetățenii cât și prin intermediul materialelor de promovare gen flyere, afişe și nu în ultimul rând prin intermediul social-media şi mass-media.

RER SUD, în calitate de operator de salubritate ce activează la nivelul municipiului Buzău de 25 de ani, a acordat întotdeauna o atenție deosebită educației populației in vedere aplicării și respectării măsurilor de colectare separată a deşeurilor generate de acestea.



Aşadar, toate tipurile de deşeuri generate de buzoieni sunt colectate, transportate și depozitate separat, astfel ne asigurăm că regimul deşeurilor și sistemul de salubritate prevăzut de legislația națională în vigoare să fie respectat în cel mai înalt grad.

Amenzile conform HCL 326/2017 art. 2, alin 1, lit. x variază între 500 și 1.000 lei.

In ultima luna au fost colectate de pe domeniul public aproximativ:

  • 100 tone de deseuri voluminoase (destinatia lor este Statia de sortare, unde se incearca recuperarea anumitor componente ce se pot recicla; restul se depoziteaza la depozitul ecologic)

  • 80 tone deseuri din constructii si demolari curate/concasabile (care se duc direct la Statia de concasare de la Vernesti)

  • 350 tone deseuri municipale amestecate (altele decat cele concasabile, a caror destinatie este depozitul ecologic)

N.R. Datele de mai sus sunt estimative.

Îndemnăm buzoienii la responsabilitate și la adoptarea unui comportament cu impact pozitiv pe termen lung asupra mediului, oraşului în care trăiesc. Pentru asta este necesar să respecte procedura implementată de RER SUD ce va fi transmisă în cadrul campaniei.



Pentru mai multe detalii referitoare la această campanie, dar și la alte activități desfaşurate de compania noastră, ne puteți contacta pe adresa de e-mail office a rersud.ro sau la numerele de telefon 0786265264 Denisa Hancu, PR S.C. RER SUD S.A. sau pentru alte solicitări 0761111102 Secretariat RER sau la 0374.885.690 – Call Center”, a transmis conducerea RER SUD.

Urmărește-ne pe Google News