VIDEO Noul parc din Săgeata, luat cu asalt de copii!

Comuna Săgeata a finalizat o amplă campanie de modernizare a infrastructurii dar și a zonelor de agrement, prin înffințarea de parcuri și locuri de joacă pentru copii.

 

Angajații primăriei au făcut minuni spre satisfacția copiilor, parcul din satul Săgeata, fiind prevăzut cu alei frumos pavate, arbuști ornamentali, mese de tenis de masă, leagăne, canapele și tobogane.

Și nu este decât începutul unor proiecte de investiții care cuprind sume extrem de generoase obținute de la bugetul de stat dar și din finanțări europene.
Investițiile vor viza drumurile comunale și sătești, grație unei finanțări de aproape 11 milioane de euro, accesate prin Fondul Național de Dezvoltare și Investiții.
Pe lista investiții planificată pentru anul 2020 de către Primăria din Săgeata apar și alte obiective de interes local.
Tot în 2020 a început și construcția unei săli de festivități în satul Dambroca, unde vor fi organizate aniversări și diverse evenimente sătești.”În satul Dâmbroca vom construi și un dispensar dotat cu aparatură modernă și sistem de încălzire, unde pacienții vor fi consultați în condiții de maximă de igienă și curățenie. Școala din Săgeata se află deja în renovare completă iar până anul viitor toate satele din Sageata vor fi racordate la sistemul de canalizare. Ne vom strădui să finalizăm cât mai repede și aceaste investiții care sunt așteptate de toată comunitatea ” a declarat city managerul comunei Săgeata, Sorin Tănase.

Comuna Săgeata se află în topul localităților rurale care au primit la sfărșitul anului trecut, miloane de euro pentru refacerea și modernizarea drumurilor de interes local.

Campania de asfaltare se va derula pe parcursul a trei ani și se va extinde treptat și în satele Săgeata, Beilic, Banița și Găvănești.

Urmărește-ne pe Google News