Cum arată cea mai spectaculoasă șosea din județul Buzău, proaspăt inaugurată. DJ 203A a devenit „TransMurgești”

„TransMurgești”, așa cum a fost botezat deja de către localnici drumul județean 203A, are aproximativ 15 kilometri lungime și leagă municipiul Râmnicu Sărat de comuna Murgești. De aici, șoferii pot admira una dintre cele mai frumoase panorame ale Văii Câlnăului.

Zilele trecute a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean 203A, pe raza localităților Batogu-Murgești-Livada. Este o lucrare care a fost realizată la standardele cele mai înalte, spun reprezentanții Consiliului Județean Buzău.

”Este un drum ce face legătura către o zonă pitorească a județului Buzău, zona Mărgăritești – Câmpulungeanca, astfel că toți locuitorii județului nostru, dar nu numai, se vor putea bucura de plimbări plăcute pentru a admira frumusețea naturii din județul nostru”, scrie vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre.

”Acesta este doar unul dintre proiectele realizate de echipa pe care am format-o impreuna cu dl Presedinte Petre Emanoil Neagu si cu dl Vicepresedinte Romeo Lungu. Scopul comun si gandirea unitara ne-au ajutat sa gasim cele mai bune solutii pentru a intampina nevoile locuitorilor din judetul nostru si pentru a spori nivelul de confort si calitatea vietii in toate zonele judetului”.

Urmărește-ne pe Google News