Lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în județul Buzău. Năeni, Cănești și Chiliile, următoarele pe listă

Consiliul Județean Buzău anunță derularea unor investiții masive în infrastructura rutieră din județ. Potrivit președintelui CJ, Petre Emanoil Neagu, ”vom avea o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”.

Petre Emanoil Neagu a vizitat, miercuri, șantierul de lucru deschis pentru modernizarea DJ 205, care face legătura între localitățile Greceanca, Breaza, Năeni și Fințești.

„Reabilitarea DJ 205 Năeni – Fințești continuă într-un ritm susținut. Cei 12 km de drum județean vin în completarea lucrărilor de consolidare realizate deja de Consiliul Județean Buzău”, a anunțat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.



Lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în tot județul Buzău. Aceleași demersuri vor fi începute și pe DJ 102F Cănești – Chiliile.

”Turnarea covorului asfaltic se va efectua numai după finalizarea tuturor lucrărilor de consolidare. Doar așa vom putea avea lucrări de calitate și o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”, a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Finanțarea obiectivului de investiții, în valoare de 33.612 mii lei, se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

Urmărește-ne pe Google News