(P) PNL-iștii îl urmează pe Constantin Ionescu la PRO România

61

Organizațía municipală a PRO România Buzău a demarat în forță activitatea în plan local și pregătește strategia pentru alegerile locale din septembrie.

Unde vizăm atât fotoliul de primar al municipiului, funcție pentru care Constantin Ionescu este supracalificat dar și desemnarea celor mai buni reprezentanți în Consiliul Local Municipal.

La ședința de marți seară, organizată cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva Covid 19, am înregistrat și o premieră. Este o dovadă a seriozității de care a dat dovadă consilierul Constantin Ionescu de-a lungul timpului, seriozitate care i-a adus foarte multe voturi ca și candidat independent acum patru ani.
Marți seară deci, ne-am întărit rândurile cu peste 25 de noi membri importanți, toți foști președinți de organizații de cartier sau de secții de votare, care au ales PRO România pentru a-și face auzite vocile până acum folosite doar în campaniile electorale. Menționăm că cei 25 de noi membri care au și semnat de altfel adeziunile în fața consilierului Constantin Ionescu și a prim-vicepreședintelui Organizației Județene, Viorel Dobre, au simpatizat sau au făcut parte până nu demult din rândurile partidului aflat la guvernare, PNL. Partid despre care au fost cu toții de acord că în plan local nu a făcut nimic pentru oameni, în afara unor blaturi ordinare cu PSD, blaturi demontate public de Constantin Ionescu.

Comunicat de presă transmis de către organozația Pro România, filiala Buzău