VIDEO Accident cu trei răniți, pe E85, lângă primăria comunei Costești

81

Un grav accident rutier soldat cu mai multe victime a avut loc, joi după-amiază, pe DN2 E85, în localitatea buzoiană Costești. Trei autoturisme au fost implicate.

În timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în localitatea Costești, din direcţia București către Buzău, un șofer de 55 de ani, din Bacău, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii, împrejurare în care a fost acroșat de un autotren, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani.

Băcăuanul ar fi virat stânga spre o vulcanizare, moment în care a fost izbit în spate de TIR. Din impact autoturismul condus de către băcăuan a fost proiect pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 40 de ani din Buzău.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 55 de ani, din Bacău, a pasagerei sale, o tânără în vârstă de 12 ani, dar și a șoferului în vârstă de 40 de ani din Buzău, care au fost transportati la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.